Vitaminer från Topformula

Inlägget är i samarbete med topformula.se.

Godmorgon, hur har ni det? Tittar ut och ser att snön har övertaget på utsidan och känner helt ärligt inte ens för att gå upp men vovven måste ju ut så inte mycket att göra.

Något som dock ger lite extra energi speciellt såhär på vinterhalvåret är lite extra vitaminer och därför passar det perfekt att jag idag får tipsa er om Topformula som säljer alla möjliga sådana. Min egna favorit såhär på vinterhalvåret är D-vitamin som de säljer till ett otroligt bra pris, 29,75:-. Som hittat! Men de har en lång rad med olika utbud så besök deras hemsida och se så hittar ni nog just det ni behöver. Något som jag själv skulle vilja testa är deras solbrun-kapslar. Skulle behöva jobba på färgen inifrån i dessa mörka tider. Sen har de även veganska preparat för er som är intresserade av det. Något för alla helt enkelt.

Topformula har funnits sen 2004 och är ett av de ledande företagen i Sverige inom hälsokost. Ja ni läste rätt, de ligger i Sverige och säljer svensktillverkade produkter vilket är viktigt för mig. De jobbar med att sälja direkt från fabrik och hem till dig. Slippa långa transporter, få bättre service och snabba leveranser. Apropå leveranser så har de även fri frakt i deras webbutik vilket jag alltid brukar skriva varmt om, känns som en så skön kostnad att slippa men ändå kunna handla på nätet, speciellt i dessa tider.

Äter ni några vitaminer eller andra kosttillskott kanske? Om inte tycker jag det är hög tid att börja nu. Jag märker verkligen sådan skillnad med mina både på hur jag faktiskt mår men även på hur kvalitén på hår, naglar och liknande förbättras. Kika in på deras hemsida redan nu om du inte redan gjort det så kan dina vitaminer vara hemma hos dig redan i veckan.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer