0%

Gudars så trött jag är precis hela tiden. Ligger just nu i soffan och känner att om jag blinkar lite för länge så somnar jag. Vädret hjälper inte till direkt, regnat och varit grått hela tiden.
Började iallafall dagen med en himla massa kaffe. Bakade en budapest eftersom det är budapestbakelsens dag idag. Fortsatte ner i garaget en sväng och sen vidare till Eksjö för att hämta ut mitt paket från Smakbox som jag vann på Instagram. Förstår inte varför de levererades dit men, men. Sjukt bra box om jag får säga det själv, full med saker. Hem igen, ätit lite middag och håller på och tvättar. Ska ner till Jennie om en stund och fika och tjöta lite, det behövs alltid. Mycket mer händer nog inte idag hoppas jag..

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica,
Igår var jag riktigt trött.. Men inte barnen. Och de hade fått löfte om att få vara uppe så länge de ville. Första somnade 21.45, den andra somnade 22.15 och den tredje kring 23.20 något.. Hehe, gissa om jag var trött då?! Och så är de uppe innan 7.45 ändå alla tre.
magnussonsmirakel.wordpress.com
Amandizan
Amandizan,
Det regnade hos mig också och jag var också väldigt trött den dagen😴hoppas att du tyckte om videon☺️Ps har skrivit till dig på messanger
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229