11:21

Kan vi prata lite om dagens väder? När jag klev upp så blåste det storm, kändes som att man skulle lyfta från marken. En stund senare öser snön ner och nu har vinden lagt sig lite och solen skiner. Hänger inte riktigt med här. Jag är inte helt piggelin, känner mig helt slut i kroppen. Inte sjuk utan bara slut. Får se vad jag orkar göra av denna dagen. Ledig både idag och imorgon så bara samla kraft troligtvis, hehe.
Var ute sent igår efter jobbet trots att jag hade tänkt sova så fort som möjligt men var tvungna att rycka ut som lite assistanskår så ja, det gick som det gick. Somnade sent och vaknade sent. Jag som hade tänkt vända rätt på dygnet efter helgen men det gick som vanligt sådär, bättre lycka ikväll helt enkelt. Har mjukstartat dagen med en kopp kaffe framför Grey´s och just nu känner jag inte för mycket mer. Vi får se om jag piggnar till under dagen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Tess
Tess,
Ja men eller hur vad är de för väder? Vi hade så fint sen igår snöade de massor de snöar ännu kan du fatta plus de blåste inatt o ja de plogar o skottar här nu - ja e så less vad är de för april skämt gällande vädret hahah 😂 ja e också seg idag helt bläää känner ja men ska jobba em så när ja väl e på jobbet så blir de nog bra. hoppas blåsten inte kommer tillbaka nu för de har en tendens att blåsa när solen skiner hahah
blondinas.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Helt sjukt hehe!! Hoppas jobet gick bra.
nouw.com/shinelikeapearl
Orsakulla mamma vi 20, specialpedagog
Ni verkar fått riktigt aprilväder låter det som. Här blåser det "bara", fast är liksom som redig storm så är rejält blåsväder 😊. Snö har vi inte och det känns bra, tror inte jag orkat det 😉 . Åh Greys har helt glömt att titta på den serien i år. Får ta igen det 😊.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja hua!! Nej samma här typ. Ja gör det, sista säsongen nu är sååå bra!!
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229