3 av 3

God kväll, hur har ni det?
Jag har precis kommit hem och hunnit landa lite. Jobbat 10:00 - 17:00 sen blev det raka vägen till garaget för att pilla lite med min bil. Jag har nämligen fått för mig att besiktiga den typ tre månader för tidigt för att eventuellt göra den mer lättsåld. Vi får se hur det går, på torsdag kommer domen.
Imorgon är jag ledig från jobb men har mycket annat på schemat. Besök tre av tre med min rotfyllning står på schemat och de ska äntligen bygga min nya tand. Hoppas det går bra. Sen ska jag åka med Jennie till Vetlanda för att handla lite saker både hem och till bilen. Nu ska jag dock bara luta mig tillbaka och dra igenom farmen, paradise hotel och big brother.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen
Diana Saelöen,
Oj oj jag som INTE gillar att hålla med om bilen och absolut INTE gillar tandläkaren. Särskilt inte när det är rotfyllningar på gång, avundas inte din dag. Hoppas dock att allt gått bra både idag och på torsdag.
nouw.com/fibrolivet
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh hoppas allt går bra med bilen, och tandläkaren ❤ va roligt med lite shopping det piggar ju alltid upp och gör en glad tycker ja haha 😂❤
nouw.com/jessiekaos
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229