Ananas

Trots att jag var helt slut igår så kunde jag såklart inte somna. Låg och vred tills 01:00 iallafall, otroligt drygt. Resulterade i att jag sov fram tills 10:00 idag, det händer sällan att jag sover så länge men det blir en ond cirkel för ju längre jag sover desto senare är jag vaken på natten. Jaja. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba ändå så kanske kan vrida rätt på det då.
Har varit ute med hunden två vändor hittills, städat undan tvätten sen igår och städat toaletten så ligger ändå i fas tycker jag. Vad som mer kommer hända under dagen har jag ingen aning om, vi får se.

Minns ni att jag köpte en ananas för länge sen? Den var bara en grön liten knopp då iallafall så nu när den lyckats överleva min dåliga växthållning och börjar bli övermogen så är jag nästan lite ledsen, hehe.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jessica
Jessica ,
Men wow va häftigt med en annanas planta hemma den var ju så fin också 😍😍
Yela
Yela,
Åh är ju verkligen så jobbigt att inte kunna sova, har sömnproblem & finns ju typ inte jobbigare än att inte kunna somna, speciellt när min man somnar direkt 😅 Hoppas du kan vända rätt sömnen ☺️ Men alltså hur gullig ananas, älskar! 😍 Kan man äta den? Har noll koll haha men va ju så fin att jag vill köpa en också 😄
yela.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229