Äntligen hemma

Jag säger då det, borta bra men hemma bäst. Jag har hunnit vara hemma ett par timmar och landat, handlat och ätit middag bestående av hamburgare.
Jag vaknade iallafall vid åtta idag, nästan lite sovmorgon. Började dagen med att släppa ut vovven, tända i kaminen och sätta mig på altanen med en kopp kaffe. Inte fy skam. Det är väl det jag saknar här hemma, en uteplats man bara kan öppna, släppa ut hunden och sätta sig. Men, men man kan ju inte få allt här i livet. Gjorde absolut ingenting fram tills att det var dags att åka. Stannade i Munkedal för att tanka och köpa lite frukost sen rullade det på hela vägen till Falköping där jag alltid stannar när jag åker upp eller ner för att köpa en Frappé på McDonalds och rasta hunden lite men det gick snabbt och smärtfritt. Betydligt mer folk där idag, när jag åkte upp var det ju inte en människa.
Sen därifrån var det raka spåret hem. Konstigt hur hemresan alltid känns som att den går snabbare än ditresan. Nu ska jag iallafall packa upp lite sen ska vi ner på kaffe hos Jennie, länge sedan jag träffade henne nu. Imorgon vankas det jobb 10:00 - 22:30 så jag är allt annat än sysslolös.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar