Blåst

Fy fan vad blåst man blev när man tog körkort. Trodde livet skulle bli enkelt, haha. Tji fick jag för fy helvete vad dyrt allting är. Vinterdäck ska köpas. Sen betalar jag i dagsläget 150:-/200:- för att åka fram och tillbaka till jobbet en gång. Helt sinnessjukt. Saknar min gamla dieseldoris som attan men eftersom min nuvarande bil är värd piss och ingenting finns det inte en chans att köpa en ny. Jaja, nog om det.

Dagen har gått i ett sen jag hämtade Jennie i morse. Körde på möte följt av jobb 09:00 - 17:00. Därifrån till apoteket och affären, hem och har nu hunnit få i oss några kvällsmackor. Kikar på gårdagens avsnitt av brottsjournalen och ska sen slänga mig i en dusch innan det blir final av Paradise Hotel på tv’n i sängen.

Extra glad blir man när man kommer hem och har fått detta i brevlådan av @FrökenRödlök.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök
Fröken Rödlök ,
Ja visst är det dyrt med bil 😉 var inte lilla ängeln med hos dig?
Www.frokenrodlok.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
För dyrt!! 🤣 Lilla ängeln? 🙈
nouw.com/shinelikeapearl
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Japp, en berlock som låg i en plaststrut typ.
nouw.com/frökenrödlök
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag har inga kvar här så de har kommit med i varje paket, om ingen hör av dom om TT de gått dubbelt men det är jag nästan säker på att ingen fått . Den var liten så kanske följt med paporet/plasten till sopen.
nouw.com/frökenrödlök
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jag hade kvar det de kom i för allting låg på köksbordet (varit i en lat period där allting hamnar på ett sälle) och den låg tyvärr inte där heller <3
nouw.com/shinelikeapearl
Hannah
Hannah,
Tog körkort i januari och köpte bil i mars, en Saab 9-3:a. Älskar den lilla djäveln och friheten, men som du säger, fan vad dyrt det är! Gällande resorna till jobb så kan jag tipsa om att du får dra av det på deklarationen (om du inte visste det redan.)
gotlandspinglan.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229