Blockad

Jag har blivit blockad på Instagram, eller från att använda Instagram rättare sagt. Har haft en app där man kan se vilka som avföljt en och kunnat avfölja dom i appen men så får man tydligen inte göra. Det står att blockeringen ska släppa 2019-09-26 men än så länge har ingenting hänt så jag tänker på att det är dagen ut kanske. Hoppas iallafall för nu har det gått på tok för många dagar.

Idag har jag iallafall varit ute på tur helt ensam, det händer inte allt för ofta. Åkte en sväng till Rusta och köpte nya sängkläder som jag suktat efter ett tag och sen åkte jag till Willys för att storhandla. En full vagn senare åkte jag hemåt igen och att bära allt från bilen och in flera trappor upp ensam, flera vändor tog lite på krafterna. Passade på att rensa och tömma både kyl och frys innan jag fyllde på med nytt och det känns verkligen så skönt!
Sen passade jag på att bleka och färga min utväxt, den var lite väl lång nu. När gubben kom hem åt vi middag som jag för en gång skull lagat sen åkte vi en sväng till garaget och avslutade med en kopp kaffe hemma hos Jennie.

Nu är det soffläge resten av kvällen, imorgon ska jag jobba 17:00 - 22:30 men sen har jag inget jobb inbokat fören 7/10. Känns konstigt men skönt med lite ledigt. Hade tänkt försöka passa in ett besök hos mamma när man ändå är ledig, vi får se hur det blir.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

LadyInaa
LadyInaa,
Den buggar till och från för mig också. Helt värdelöst.
Hoppas du får tillgång idag och kan använda som vanligt igen ❤
nouw.com/ladyinaa
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Idag funkar det ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Michelle
Michelle,
Rusta finns faktist bra saker och det är billigt 😊 tråkigt o blivit blockad från instagram :/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229