CANVASBUTIK

Inlägget är i samarbete med Canvasbutik.

Hej hej sådär mitt på dagen igen. Mina planer blev inte alls som tänk, halvvägs till Jönköping så ringde min fransstylist och ställde in då hon blivit sjuk så nu är jag i farten och försöker hitta någon annan akut såhär innan helgen, vi får se hur det går.

Jag tänkte iallafall ta tag i bloggandet en liten stund då jag fått lite tid över och idag har jag fått nöjet att samarbeta med Canvasbutik som säljer posters, ramar, canvastavlor och andra liknande produkter. Som jag tidigare nämnt så älskar jag tavlor och posters. Rätt tavla kan verkligen lyfta ett helt rum och nu när jag ska få upp någonting nytt i vardagsrummet så är det hit jag kommer vända mig. Jag har nämligen tänk köpa en lång tavellist att sätta på väggen ovanför tv:n och som ni vet gillar jag posters med citat och Canvasbutiken har en hel kategori som heter posters citat. Där har dom ett helt gäng som jag blev sugen på som jag tänkte visa för er. Kan ni inte klicka er in och tipsa mig om era favoriter, kanske har jag missat någon?

Mina tre favoriter ser ni alltså här, den med "the grass is greener where you water it" är verkligen nummer ett, har samma text på en bokstavstavla ovanför sängen, skulle vilja ha den på print.

Men om posters inte är någonting för dig så har de som jag nämnde super fina canvastavlor och även oljemålningar som verkligen är så fina! Deras canvastavlor är dessutom leveransklara inom 24 timmar och de flesta posters och tavlor skickas vanligtvis inom tre arbetsdagar så du behöver inte vänta länge på dina nya väggdekorationer. Handlar du för över 499:- får du dessutom gratis frakt till ditt utlämningsställe vilket såklart är toppen men du kan även välja att köpa till hemleverans så slipper man krångla med att hämta.
För Canvasbutiken är även miljön en viktig fråga och alla deras canvastavlor trycks i Sverige på ett miljömedvetet sätt. Detta tycker jag är super, att företag inte bara tänker på pengar utan väljer att göra någonting extra med.

Så är du sugen på en (eller flera kanske?) nya tavlor eller posters så kika in hos Canvasbutik.se redan nu.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
åååh jag blir så glad när jag kommer in hos någon som har ett samarbete i EXAKT det jag letat efter! Vi har så tomt på väggarna, ska in och kika🔥🙏🔥
aldrigslutaskriva.com
Michelle
Michelle ,
Va typisk att hon hade blivit sjuk o ställde in :/
michellefrandell.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229