Dåligt

Ni vet om att jag häromdagen skrev att det går så mycket upp och ner just nu? Nu går det verkligen ner. Inte på det viset, jag känner att dagarna flyter på bra och jag har haft ett par bra lediga dagar. Men min sömn, den är katastrof igen. Just när man tror att det börjar vända så blir det hundra resor värre. Först är det svårt att somna, sen känns det som att jag inte hamnar i någon riktigt djupsömn och jag vaknar och är uppe flera gånger per natt så när dagen väl kommer så är jag slutkörd. Igår hade jag hela kvällen på mig att hitta på saker och gå en långpromenad var tanken men redan när klockan var sju var jag helt slut och redo för sängen. Sen var det på samma bana inatt igen. Suck.
Sen vaknade jag såklart långt innan klockan skulle ringa idag med. Har passat på att hinka kaffe och kika på Rederiet. Ska väl dock klä på mig om en stund och sen åka mot jobbet. 10:00 - 17:00 idag bara tack och lov, det ska jag väl reda tänker jag.

Färgade äntligen mitt hår igår så nu är ordningen återställd. Har de senaste månaderna testat svart, olika bruna nyanser och sist blont men ingenting h ar känts jag så jag gav upp och gjorde det rött igen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se
charlottelinden.se,
Usch, det är så otroligt psykiskt påfrestande när sömnen krånglar. Har du testat sömnmeditation? Finns en hel del bra på Youtube som jag brukar köra ibland när jag har problem med sömnen 😊
charlottelinden.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
Att inte få ordentlig sömn kan verkligen förstöra så mycket, viktigt att få i ordning på det. Jag hade en period för ett par årSedan när jag sov max en timma i taget, nu hade jag extrema smärtor i armen och nacken som gjorde det, men ändå. inget hjälpte så det var först när jag fick hjälp med sömnen som allt började vända
nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229