Dan efter dopparedan

Godmorgon, har ni sovit gott?
Vilka stressiga dagar det har varit. Precis som jag förutspådde, därav tystnaden. Började med att jag hade migrän i 12-ish timmar och sov knappa 2,5 timme natten tills måndag. Skulle jobba men hann bara dit och vända innan det konstaterades att jag inte skulle klara av kvällen. Åkte hem och sov bort eftermiddagen, var vaken några timmar på kvällen, somnade 21:45 och sov tills klockan ringde på julafton. 2+ och regn möttes jag av på julaftons morgon, super kul. Väl på jobbet hade en av kollegorna på natten fixat så himla fint. Glögg och diverse tilltugg och sen fick vi varsin super fin ljuslykta som säljs till förmån för barncancerfonden. Super fint gjort!
Dagen sprang iväg och efter jobbet var det bara till att åka hem och byta om och styra mot svärmor. Vä där åt vi mat, fikade och bytte julklappar. Sen lyckades gubben dra toalettdörren i baklås. Aldrig skrattat så mycket. 40 minuter satt han inlåst innan vi tillslut bröt upp dörrkarmen haha! Som det kan gå.
När vi kom hem igen passade jag och gubben på att byta julklappar. Jag har fått så mycket fina saker. Pengar till att köpa AirPods, en ny kaffebryggare, parfym, leggings och lite annat. Super nöjd. Jag passade även på att göra lite praliner (recept kommer sen) och städade undan lite. Avslutade kvällen med ost och kex. Väl i säng somnade jag direkt mer eller mindre och nu har jag vaknat för en stund sedan och ska bara försöka njuta av morgonen..

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Låter som en underbar och mysig jul.fina kort också! Så jobbigt med migrän.
här är vi helt sluta haah <3 men är ju för bebis sover som han sover!
nouw.com/paulinarodhe
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe kan tänka mig ❤
nouw.com/shinelikeapearl
Jessiekaos
Jessiekaos,
haha jag hade nog också inte kunnat hålla mig för skratt där , om min sambo hade råkat blivit fast på toa för att låset gått i baklås haha. tur ni fick ut han till slut XD , och så mycket kul du fick i julklapp, tycker det är så kul att höra vad andra fick <3
nouw.com/jessiekaos
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha ja 🤣 Ja verkligen samma här
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229