Ergonomiska arbetsbord

Inlägget är i samarbete med Bloms.com.

God förmiddag, har ni det bra? Jag har precis ätit lite brunch och landat i soffan en stund innan det är dag för pass 1 av 3 denna helgen. Så min helg kommer bestå av jobb, vad ska ni göra?

Jag tänkte passa på att skriva lite om ett företag som heter Bloms som sysslar med ergonomiska arbetsmöbler skulle man kunna säga. De har valt att rikta in sig på att få din arbetsplats så ergonomisk som möjligt för att spara på era kroppar med olika hjälpmedel.
Bloms har funnits enda sedan 1947 så att de har lång erfarenhet av det dom gör behöver knappt nämnas, de kan det här. De har massvis med olika hjälpmedel så som lyftbord, pallyftare och arbetsbord. Hela deras sortiment kan du såklart se på deras hemsida.

Jag tänkte passa på att pusha lite extra för deras arbetsbord idag. Tror att många som arbetar med jobb där de står vid bord eller bänkar stora delar av dagarna någon gång upplevt att det inte alltid är anpassat för just dig och det kan bli konstiga ställningar och vinklar som i slutet av dagen känns i kroppen. Man känner sig tröttare än vad man hade behövt helt enkelt. Men med Bloms hjälp kan det bli ändring på detta.
De har en uppsjö av olika elektriska modeller där du själv kan ändra höjden då t.ex för att anpassa det efter dig och hjälpa din kropp. Att ha rätt hjälpmedel kan spara mycket både för ert företag och för er personal.

Alla deras bord är framtagna på bästa sätt för att gynna dig som kund och de håller hög kvalité till ett vettigt pris. Om ni skulle behöva hjälp på vägen så kan ni såklart vända er till deras kundtjänst så får ni professionell hjälp. Gör er arbetsplats mer ergonomisk med ett arbetsbord från Bloms redan idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin ,
Jag kan inte klicka på hjärtat, man måste logga in. Jag är ju ingen nouwbloggare. Jag har min sista lediga helg nu innan jag återgår till jobbet. Så idag är vi på väg till virum älgpark. Dotterns önskemål. 😊
hannafialotta.blogg.se
Mirre
Mirre,
Grymt bra för det är så viktigt vi gick en kurs med det på jobbet och det är så mycket viktigare än man tror
sweetwords.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229