Etikettskrivare

Inlägget är i samarbete med streckkod.se.

God förmiddag, hur har ni det i höstrusket? Här känns det verkligen som höst med regn och hårda vindar, inte så att man blir sugen på att gå ut direkt. Passar därför på att unna mig en stund med datorn under filten i soffan. Man blir inte direkt motiverad av vädret om vi säger så. Men nog om vädret, jag tänkte ta tillfället i akt och berätta lite om streckkod.se. Företaget heter Streckkod System AB och har varit verksamma sen 1978 så det är inte nya i gamet och kan helt klart de dom håller på med. Och vad är det då de håller på med? De erbjuder en rad olika systemlösningar däribland kompletta streckkodssystem, streckkodsläsare, streckkodsskrivare, etiketter och etikettservice, mjukvaror, handdatorer och kvalitetskontroller för streckkoder. Som ni hör en hel del.
Sedan 2018 har de också fått med sig Märkmetoder vilket gör att de kan erbjuda ännu bredare sortiment. Då Märkmetoder är speciallister på bla industriell märkning, bläckstråleskrivare och applikatorer.

En av deras produktkategorier tänkte jag skriva lite extra om idag och det är etikettskrivare. Hos streckkod.se hittar du nämligen en rad olika modeller utefter just era behov. Allt från olika storlekar till användningsområden. De finns skrivare för både stora och små upplagor med olika skrivmetoder. De två olika varianterna som används är termotransferskrivare som är en etikettskrivare som fodrar färgband som har otroligt hög kvalitet och lång livslängd. Sen finns det även direkttermoskrivare som skriver direkt på etikettmaterial och inte kräver något färgband, dock med en något kortare livslängd pga att de åldras av tex värme och UV-ljus. Du kan själv läsa mer om de olika modellerna på deras hemsida. Finns som sagt flera olika bra alternativ men för att hitta den som passar just er bäst är det lättast att gå igenom maskin för maskin på egen hand och om man behöver hjälp eller tips så kan man såklart kontakta deras kundservice som står till förfogande.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar