Fem dagar utan..

God kväll, har ni haft en fin dag?
Redan torsdag kväll och helgen knackar på dörren. Det går undan. Idag har jag inte gjort mycket vettigt vill jag lova. Bakat är väl det enda mer eller mindre och det är inte ens vettigt så mycket som jag bakar, haha. Igår fick jag äntligen krypa ner i sängen och titta på tv, det var underbart faktiskt. Jag trivs bäst med ljud/ljus när jag ska sova så detta var en dream come true för mig. Sov som en prinsessa!
Gubben har hunnit vara hemma en stund. Han var söt och köper Power King till mig på vägen hem sen lagade han mat i vanlig ordning men nu ligger han och snarkar bredvid mig i soffan och jag väntar på att Efterlyst ska börja.
Jag är inne på femte dagen utan Instagram. Jag har av någon anledning blivit blockerad så kan inte gilla, kommentera eller skriva bildtexter och har ingen aning om när eller ens om blockeringen kommer släppa. Frustrerande.

Invägningen idag gick bra iallafall, bara ett halvt kilo kvar till delmålet.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Wifeey
Wifeey ,
Jag va nog blockad 10 dagar på Instagram innan och nu är jag blockad på Facebook. Helt sjukt va de kannblovka o ha sig hela tiden utan anledning så förstår vf du är irriterad på de.
Woow så duktig du är som gått ner så mycket trots allt gott du alltid bakar haha
Snällt av han att komma hem med de som du gillar

Kram
www.wifeey.se
Amanda
Amanda ,
Men vad härligt det låter med bakning jag gillar med att baka 😊 jag sover med bäst med ljud har oftast tven på för att jag ska kunna sova tråkigt att du inte kommer in på Instagram förstår att du är frustrerad men hoppas det löser sej snart ❤️
amndiz.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229