Företagarna

Inlägget är i samarbete med Företagarna.

God kväll, det var värst vad snabbt denna dagen flugit förbi. Ska snart smyga mig ner till Jennie och Micke för lite kvällsfika men innan dess unnar jag min lite blogg-tid. Det får man väl ibland? Hehe.

Jag ska ikväll få skriva om en organisation som för mig är ny, jag visste inte att den fanns men jag är glad över att ha fått läsa på lite och se vad de faktiskt gör och ger för möjlighet till företagare i Sverige. Organisationen heter då Företagarna. Kort och gott så delar de med sig av sin kunskap, sitt nätverk och även praktisk hjälp till företagare landet över för att de ska lyckas och bli så framgångsfulla som möjligt. De företräder faktiskt över 60.000 företagare och samhällsbärare samt så har de 250 föreningar.

En av de viktigaste sakerna om jag själv får välja är deras politiska jobb. Det känns som att största hotet mot egenföretagare idag är lagar, politik och regler som ibland kan göra det nästintill omöjligt, speciellt om du är ett mindre företag. Men här kommer Företagarna in och kämpar för att ändra på politiken där det behövs till företagens fördel. Med tanke på storleken på organisationen och med tanke på att de är en remissinstans både i riksdagen och regeringen så blir deras röster hörda. De har en chans att göra just din röst hörd.

Att vara medlem i Företagarna kommer också med en del förmåner så som obegränsad juridisk rådgivning per telefon vilket är guld värt, de kan annars springa iväg snabbt. Du får rabatter på resor, hotell, drivmedel, elektronik, bilar, telefoni samt försäkringar. I princip allt som kostar utöver det vanliga i företaget helt enkelt och visst kan det underlätta lite?

Jag tycker att alla som har ett företag eller organisation borde kika in hos Företagarna och bli medlem, dels för att stötta varandra och visa att ni är redo att ta Sverige och vårt företagande till nästa nivå men också för att nästa generation ska kunna ta över någonting som är starkt hela vägen ner i grunden.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
Bra tips. Jag funderar på att starta företag 🙈
nouw.com/aaphoto
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hade varit drömmen!!
nouw.com/shinelikeapearl
Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Det låter som en riktigt bra organisation. Det är väl så att många olika lagar som du skriver ställer till det för många. Det är väl så i hela samhället med mycket egentligen. Märkligt när man tänker på det, blir så småaktigt på ett sätt.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229