Fredagstips

Inlägget är i samarbete med Oliver & Eva.

Godmorgon, redan fredag ja. Hur fort gick inte denna vecka? Har ni några planer för helgen eller ska ni bara ta det lugnt? Vi har nog inga direkta planer, vi får se vad som händer. Jag har iallafall startat dagen med en kopp kaffe och tänkte passa på att tipsa er om hemsidan Oliver & Eva.

Vad är då detta?
De faller inom den kategorin som jag älskar att skriva om, hehe. De säljer nämligen sexleksaker. Kanske låter lustigt att jag säger att jag älskar att skriva om just detta men det är inte för att jag är någon sexgalning utan för att jag vill vara med i kampen om att bryta tabun runt just sex och sexleksaker. Om vi ska vara ärliga så har nästan alla vuxna människor sex och nästan lika många har någon gång använt eller kommit i kontakt med någon sexleksak så varför måste det vara så skambelagt att prata om?

Oliver & Eva har dessutom satsat hårt på att ha bra, sunda värderingar. Du utsätts t.ex inte för stötande produktbilder eller andra saker som kan kännas stötande hos dom. De jobbar aktivt för en bättre, jämställd värld för alla. Visst är det fantastiskt när man kan förena nytta med nöje?

Du har förutom det fri frakt när du handlar för över 500:- och blixtsnabba, diskreta leveranser.

Tänkte även passa på att tipsa om mitt egna favoritmärke när vi ändå är i farten. Det är lufttrycksvibratorer som ni kanske vet sen innan, jag har många gånger tipsat om Satisfyer pro 2 så det fortsätter jag med, dumt att ge upp ett vinnande koncept eller vad säger ni? De har dock släppt en ny variant med namn Satisfyer pro plus vibration. Som namnet skvallrar om så har denna förutom lufttrycket även vibration. Det låter som rena drömmen om ni frågar mig!

Ni hittar såklart båda dessa och en hel drös med andra produkter hos Oliver & Eva. Ta en titt på deras hemsida redan nu så kanske du också kan hitta en ny favorit. Let me know i kommentarerna om ni har någon att tipsa om.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Veckan sprang fort! Haha swish som vanligt säger det! Men men!
hört att som är så bra! ska nog köpa mig än!😍😍❤️💓
nouw.com/paulinarodhe
Amandizan
Amandizan,
Så härligt att du är med och bryter tabun vi alla vet ju vad sex är. Och jag tycker också om att prata om det. Nej jag är inte heller någon sexgalning utan tycker mest det är naturligt😊❤️
nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229