Gräsmatta på rulle

Inlägget är i samarbete med Vedums gräs.

Godmorgon, hoppas ni sovit gott inatt. Jag har i vanlig ordning sovit av och till men nu bestämde jag mig för att det var dags för att starta dagen med en kopp kaffe och lite dator tid innan gubben vaknar.
Har ni hört talas om Vedums gräs någon gång? Om inte annat ska ni få göra det nu då jag tänkte passa på att tipsa lite extra om deras gräsmatta på rulle (hur kul låter inte det? häng med så ska jag berätta mer).

Vedums gräs är ett familjeföretag som har sysslat med gräsodling i över 30 år så det är ingen tvekan om att de är väl insatta i vad dom gör. De sysslar inte bara med gräsmattor utan de producerar även spannmål, grisproduktion och biogas men det är gräsmattorna vi ska fokusera på idag. Ni kan läsa mer om de på deras hemsida.

De har flera olika modeller på gräsmattor så som de på rulle som jag tänkte berätta lite om men även bland annat rullgräs och färdiga gräsmattor. Vad är då gräsmatta på rulle? Det är kort och gott precis vad det låter som. Det är rullar med färdig gräsmatta som definitivt kommer vara grönare än grannens, hehe. Med deras gräsmatta på rulle fixar du snabbt och enkelt till din tomt. Det är bara att rulla ut över en förberedd tomt, en plan yta täckt i 5 - 10 cm bra matjord gör att din nya gräsmatta får bästa förutsättningarna att sätta sig och bli bättre än någonsin. Det blir nog inte mycket enklare än såhär att få en fin gräsmatta.

Så är du trött på din gamla tråkiga gräsmatta som du kanske försökt hjälpa med diverse medel och trix genom åren så rekommenderar jag att ni kikar in hos Vedums gräs och tittar på deras gräsmatta på rulle.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

saraabrahamsson
saraabrahamsson,
Haha. så kul! Jag satt igår och tänkte på hur jag ska göra med nya uteplatsen och hade tankarna på "gräs på rulle" då 😃 Så blev lite paff nu när jag läser om detta hos dig!
nouw.com/saraabrahamsson
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha sjukt 😂🙈
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229