Inte redo

Jag vaknade vi fem inatt och var uppe och röka, då snöade det lite. Men det var också 2+ så tänkte att det är borta till jag vaknar. Ack så fel jag hade. Det snöar nu ännu mer och det lägger sig trots att det är 1,4+. Suck, jag är inte alls redo för snö. Framförallt har jag inga vinterdäck, ingen vinterjacka och inga vinterskor. Panik much? Ja lite faktiskt. Kommer köra av vägen och frysa ihjäl med min tur. Nej nog om det här tråkiga.

Jag har lyckats vända på dygnet igen så somnar sent och vaknar sent, vet inte varför jag har börjat med det igen? Jobbar dock kväll imorgon så ingen panik ännu men ändå liksom. Har inte gjort mycket annat idag än att hinkat kaffe och tagit ut hunden som ville vända redan i porten när han såg snön. Han fryser bara man säger snö så ja, jag förstår honom. Idag ska vi inte göra någonting alls hade jag tänkt, bara njuta av helgen sista dag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

TwinMom.se
TwinMom.se,
Åh, vi bytte till vinterdäck förra veckan, men var också sena! Jag tycker om vintern om det är riktigt kallt och snön ligger kvar!
www.twinmom.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja jag ska vänta typ två veckor till haha. Usch nej.
nouw.com/shinelikeapearl
lyckoslanten
lyckoslanten,
Nää förstår precis vad du menar. Jag är inte heller redo fast jag har vinterdäck på, vinterjacka, mössa, vantar och nyinköpta vinterkängor. Du har en smart hund, in i stugvärmen hihi. 😊
nouw.com/lyckoslanten
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha så kan det vara! Haha eller hur
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229