Jämför bolån och räntor

Inlägget är i Svergiekredit.

Godmorgon säger jag, hur har ni det? Jag skulle gå upp tidigt och tvätta men hade himla problem med sömnen inatt så jag klev precis upp faktiskt. Utanför är det grått och kallt så jag tänkte att vad passar bättre än att sätta sig med en kopp kaffe och skriva lite på datorn? Perfekt start på dagen enligt mig.

Jag har idag fått nöjet att samarbeta med Sverigekredit. Vilka är de då och var gör dom? Det tänkte jag reda ut nu. De är en oberoende sajt som har samlat Sveriges bästa långivare och krediter på en sida för att du som låntagare ska kunna jämföra vilka lån och räntor du kan få. Idag har var och varannan svensk någon form av lån eller kredit men har de verkligen koll på vad det kostar? Många har faktiskt inte det utan har tagit första bästa. Man kanske betalar tusentals kronor i ränta i onödan t.ex.
Därför tycker jag personligen att Sverigekredit borde få mer uppmärksamhet för ingen vill väl egentligen betala mer än vad man behöver? Alla kan behöva ta ett lån och även om det är ett bostadslån eller ett snabblån för att lösa en tillfällig situation så bör man jämföra långivarna och räntorna.

Hur funkar det då? Du klickar dig in till Sverigekredit sen kan du välja vilket typ av lån du behöver som t.ex bolån, smslån eller billån. Du får sen fylla i lite mer uppgifter beroende på vilket lån du behöver som vilken summa du behöver låna och på hur lång tid du vill låna. Sen sätter de igång och söker av marknaden och du får upp en lista med olika långivare och vad de kan erbjuda just dig. Du får en bra överblick direkt med vad lånet faktiskt kommer kosta, vad räntan ligger på och mycket, mycket mer. Sverigekredit är 110% gratis för dig som använder tjänster och du får inga extra avgifter eller räntor för att du valt att gå via dom. De förmedlar bara helt enkelt.

Går du kanske i tankarna att köpa hus? Den drömmen kan jag inte vara ensam om att ha men det är en hel djungel där ute tycker jag. Men grunden till allt är ändå lånet men det är inte mindre djungel där om vi ska vara ärliga. Därför är det perfekt med en sida som kan göra grundjobbet åt mig, samla alla långivare på ett ställe och låta mig gå igenom de en efter en och hitta vad som passar mig och min ekonomi bäst. Om du funderar på samma sak eller om du bara vill reda ut din privatekonomi så rekommenderar jag att jämföra bolån med Sverigekredit.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229