Julklappstips

Inlägget är i samarbete med Julklappen.se.

Godmorgon, hur har ni det? Själv vaknade jag med strålande humör och jag känner mig något piggare. Startar dock som vanligt dagen med en kopp kaffe och datorn i knät för att blogga lite. Idag har jag fått chansen att samarbeta med Julklappen.se och ingen är gladare än jag.

Julen står ju bokstavligt talat runt hörnet och paniken över vad man ska köpa till alla börjar bli ett faktum, samma problem varje år. Snälla säg att det inte bara är jag? Här kommer iallafall Julklappen.se in för de har samlat alla tänkbara julklappstips på ett ställe. De har olika kategorier och taggar som gör det enkelt att navigera och söka efter just den du vill ge en julklapp till där det saknas inspiration. De har allt vill jag påstå men som t.ex då mamma, pappa, viss priskategori (super till julklappsspelet för de som kör det) och roliga julklappar. När du valt en kategori kan du enkelt spåna igenom alla möjliga tips och hittar du något så skickas du enkelt över till webbshoppen där varan säljs. Vips så har du kirrat julklapparna till hela familjen utan att behöva sitta där i sista minuten och fundera. Guld värt att kunna minska på julstressen lite.

Det är just roliga julklappar som jag vill skriva lite extra om idag. Jag älskar saker med lite humor, livet blir väl bara bättre av ett gott skratt? Det finns iallafall en hel kategori med roliga julklappstips hos Julklappen.se där det finns inspiration till klappar för hela familjen och kompisgänget skulle jag vilja påstå. Mina favoriter ser ni då ovan. Nallen skulle jag vilja ha själv *blink blink* och jag vet en tjej i min närhet som behöver den där väskan så den kommer jag klicka hem.

Så saknar du inspiration som många andra så tycker jag att du också ska kika in hos Julklappen.se redan nu!

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229