Kontorshotell i Stockholm

Inlägget är i samarbete med Hagalunds Kontorshotell.

God eftermiddag, har ni haft en fin dag hittills? Här har det verkligen varit full rulle hela dagen med skjutsningar, bakning, städning, matlagning osv så för nu fick jag en stund för mig själv att bara vara så tänkte passa på att göra det jag gör bäst, blogga. Idag har jag fått möjligheten att samarbeta med Hagalunds Kontorshotell så detta inlägg kommer självfallet handla om dom.

De sysslar som namnet avslöjar med att hyra ut kontor kort och gott. Hos dom är alla välkomna oavsett om du är egenföretagare, kreatör eller entreprenör. Det finns många fördelar med att hyra in sig i ett kontorshotell som att de ordnar allt det praktiska och du bara hyr, med bra förmåner dessutom. För i deras kontorshotell ingår saker som kaffe och färsk frukt för att hålla hjärnan i topptrim. Saker som kan behövas i arbetet så som internet, scanner, skrivare och kopiator finns till förfogande och behöver du någon gång större utrymme finns även tillgång till konferens och mindre mötesrum. Det finnas posthantering för att förenkla ditt arbete och du kan känna dig helt trygg när du går hem om dagarna då det finns larm kopplat till vaktbolag. Helt enkelt finns allt du behöver för att bedriva din verksamhet.

Kontorshotell Stockholm har verkligen öppnat upp för nya möjligheter anser jag, de ger er en plats att samlas på tillsammans med andra egenföretagare vilket även öppnar upp för ny inspiration och möjlighet att skapa nya kontakter. De har kontor i alla prisklasser, de minsta från 2500:- så jag skulle vilja påstå att det finns någonting för alla. Är du intresserad av att hyra ett kontor så går det super bra att kontakta dom för att få gå på en visning innan du bestämmer dig men jag har svårt att se vad det finns att inte gilla med detta upplägg.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229