Laga din iPhone hos PhoneHero.se

Inlägget är i samarbete med PhoneHero.se.

Redan torsdag eftermiddag och jag har inte gjort ett dugg vettigt om jag ska vara ärlig därav tänkte jag unna mig lite blogg-tid och skriva ett inlägg i samarbete med PhoneHero.se. Hos dom kan du nämligen laga din telefon och i synnerhet iPhone.

Som ni ibland läst är jag expert på att ta sönder mina telefoner vilket såklart suger speciellt när telefonerna idag är så dyra. Läste någonstans att "telefonerna idag är så dyra så om jag ramlar och hör något knaka så hoppas jag på ett brutet ben". Skrattade lite men det är ju sant. Men idag behöver det inte kosta en förmögenhet att laga din trasiga iPhone som det gjorde sist jag skulle göra det. Jag minns att det var fruktansvärt dyrt och jag hade varit tvungen att skicka iväg telefonen och det hade blivit himla krångligt. Men inte nu längre. Hos PhoneHero.se kan jag nämligen snabbt och lätt klicka mig in på deras hemsida och boka en tid direkt på nätet eller kika in i någon av deras butiker som finns både i Stockholm, Göteborg och Malmö och laga telefonen på en drop-in tid.

De gör allt ifrån att byta en trasig skärm till att byta batteri och allt till ett förmånligt pris. Inte behöver du vänta länge heller för om du har en bokad tid så byter dom din skärm eller ditt batteri på max 30 minuter. Snacka om lyx att bara kunna gå och ta en kopp kaffe på stan och sen är det färdigt.

Du kan även få hjälp med gratis felsökning och rådgivning angående till iPhone om det är någonting som strular så ni vet vad ni ska göra. PhoneHero.se har helt enkelt ett brett utbud av allt du kan tänkas behöva när din iPhone gått sönder eller har börjat strula. De viktigaste för dom är att du som kund är nöjd och kan få snabb hjälp när du behöver det, därför kan du alltid känna dig trygg när du besöker dom.

Det behöver inte kosta skjortan att laga iPhone längre, inte om ni besöker PhoneHero.se iallafall. Det kommer jag göra nästa gång jag har problem och jag rekommenderar er att göra det med.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229