Låsjour i Göteborg

Inlägget är i samarbete med AB Låfa Lås och Fastighetsservice.

God morgon, hur har ni det? Jag har sovit fruktansvärt dåligt inatt men vaknade till solsken och fågelkvitter så kände ändå att det var okej att gå upp och åka till jobbet. Ska försöka fånga några solstrålar trots jobbet idag, hoppas ni kan föra desamma.
Det var dock inte min sömn eller vädret det här inlägget skulle handla om utan tänkte passa på att skriva lite om Låfa Lås som finns i Göteborg som dessutom är min hemstad.

Företaget har funnits sen 1969 men är sedan 1972 ett familjeföretag. Detta är om ni hängt med i mina inlägg någonting som jag tycker är genuint fint. Hur man bygger upp och driver ett företag tillsammans.
De har sen i början på 90-talet sysslat med olika låsarbeten så de är inga nybörjare och du kan vara 110% trygg med att de kan sitt arbete.
På företaget är de sju anställda och är medlemmar i Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund med auktoriserade låssmeder, allt för din trygghet.

Det jag vill lyfta lite extra idag är deras låsjour. För visst kan det hända oss alla. Helt plötsligt står vi där stressade efter jobbet och har blivit av med nyckeln eller kanske sent på natten efter en utekväll när man inser att man förlagt nyckeln. Den där paniken kan nog alla relatera till, speciellt jag som är expert på att förlägga saker. Men det är då Låfa Lås kommer in. De har nämligen låsjour i Göteborg om olyckan är framme. De kan snabbt och lätt rycka ut och hjälpa dig med både låsöppning och låsbyte. Under ordinarie öppettider når du dom direkt i butiken och efter det har de låsjour med jourhavande låssmeder som rycker ut och hjälper dig.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Natascha
Natascha ,
Det har hänt mig en gång.. Dock var det min son (då 1.5) låste ut mig på balkongen och ytterdörren vart låst. Securitas kom då den gången men det va fan inte roligt.. Nästan 2h satt jag ute på balkongen och hoppades på att min 1.5åring skulle sitta kvar i soffan under dmhela tiden så att jag kunde ha uppsikt över han😱
natascha.bloggplatsen.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh herre vilken mardröm!!
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229