Medvetslös

Så har min lediga dag både kommit och gått tyvärr och jag önskar att jag kunde säga att jag känner mig piggare men jag har snarare känt mig medvetslös hela dagen. Började dagen i garaget sen till Vetlanda en sväng för att stanna till på Biltema. Tillbaka till garaget, åka och handla och hämta paket. Hem och baka, städa lite. Sen skulle jag tvättat men en dama i huset hade tagit fel på dagarna och tagit min tid... Resulterade i ännu en sväng till Vetlanda för att köpa både strumpor och trosor då det var kris här hemma inför jobb imorgon. Haha, vad ska man säga?
Det blev en sen middag med lövbiff, sjukt gott. Diskat undan och nu äntligen hamnat i soffan igen. Ska virka lite men mycket mer blir det inte ikväll.

Paketet jag hämtade var från Hunkemöller, behövde en ny BH och det var rea, jag hade 90:- i bonus och en rabattkod från min födelsedag så blev mer eller mindre gratis.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men gud vilka snygga underkläder älskar den färgen så otroligt snygg:) Hoppas att bu blir frisk snart 😊
nouw.com/amandamalmflod
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Hoppas du blir piggare snart mende jag 😊
nouw.com/amandamalmflod
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Lexochlogan
Lexochlogan,
Alltid kul att shoppande det blir riktigt billigt, försöker passa på när det är rea och rabatter och med bonus, känns alltid lite extra kul när man fyndar. Hunke har mycket fint
nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229