Mobilskal från Mobello

Inlägget är i samarbete med Mobello.


God förmiddag, har dagen startat bra?
Jag har hunnit landa hemma efter helgen i Hedekas. Här är det otroligt konstigt väder. Ena stunden sol, andra ösregn. Jaja, när jag kom hem hade jag iallafall fått ett paket och det är det jag ska berätta lite om idag.

Jag fick nämligen nöjet att samarbeta med ett företag som heter Mobello som säljer en hel uppsjö av olika mobilskal till olika modeller. De finns inte bara på nätet utan om du bor i Stockholm så kan du besöka dom direkt i någon av deras sex butiker. Förutom alla deras mobilskal kan du även reparera telefonen hos dom så om du bor i närheten rekommenderar jag verkligen ett besök.
Men om du som jag bor långt bort så har det såklart en webbshop där du garanterat hittar någonting som passar just dig och din stil.

Jag själv valde ett skal från deras egen kollektion Sassy Case i leopard, är ni förvånade? Det är ett mjuk skal vilket är de jag föredrar. Något jag gillade speciellt bortsett från designen är att det verkligen går kant i kant med telefonen framtill. Kändes mycket skönare än de skal jag har haft innan och ser betydligt bättre ut än andra där jag fått en ful kant.

Hos Mobello har de snabb leverans så du behöver aldrig vänta länge på dina produkter och de har alltid fri frakt vilket jag själv tycker är ett stort plus. Så ja, kort och gott om du behöver ett nytt skal så tycker jag verkligen ni ska kika in hos dom då de har så många olika märken och modeller så det alltid finns någonting som passar alla.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Den var riktigt fin 😊
nouw.com/bolmgren
jennifermarie
jennifermarie,
Så fint! 😃
nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229