Pepparkakstryffel

Det här behöver du:
500 g mjölkchoklad
1 dl vispgrädde
0,75 dl mjölk
3 msk (ca 35 g) smör

Florsocker och pepparkakskrydda

Såhär gör du:
1. Hacka chokladen i små bitar och lägg i en värmetålig skål.
2. Koka upp grädden och mjölken med smöret, häll över chokladen och rör till en jämn smet. Låt svalna och ställ kallt minst 3 timmar. (Jag lät den stå över natten i frysen).
3. Blanda ca 1 dl florsocker med 1 msk pepparkakskrydda. Rulla chokladen till bollar och rulla i florsockerblandningen. Ställ kallt igen (jag la de i frysen några timmar, sen rullade jag de igen för att få finare form).. Servera de kalla, står de framme för länge blir de kladdigare.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
Men så galet gott det lät. Letar lite tips på just julgodis som vi kan göra iår.
www.nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Det är super gott!
nouw.com/shinelikeapearl
Dalamorsan
Dalamorsan,
Tack för ett super recept! Det skall jag prova! 😍
nouw.com/dalamorsan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Gör det, så himla gott!!
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229