Pool från Poolgiganten

Inlägget är i samarbete med Poolgiganten.

God eftermiddag, har ni haft en bra dag? Helgen närmar sig med stormsteg, jag har visserligen ett gäng jobbpass framför mig men det känns okej. Har idag varit iväg och unnat mig en för tidig födelsedagspresent till mig själv men mer om det senare.
Nu tänkte jag passa på att skriva lite om en dröm jag har och ett företag som kan hjälpa till att förverkliga den. Företaget heter Poolgiganten och som namnet skvallrar om så jobbar dem med pooler. Jag kan väl inte vara ensam om att drömma om en egen pool? Ibland när jag går eller åker förbi hus som har stora tomter så tänker jag varje gång varför har dom ingen pool? Det kanske bara är jag men det är drömmen att en dag köpa ett hus och få bygga en alldeles egen pool. Tänk er att bara få öppna upp altandörren på sommaren och kliva ut i ditt eget lilla paradis med pool, kunna svalka sig i värmen, ha stora grill/poolfester. Ja ni hör, jag har tänkt på det här.

Poolgiganten har över 30 års erfarenhet av att både sälja och bygga pooler så man kan känna sig trygg i att få rätt hjälp hela vägen från idé till verklighet när man vänder sig till dom.

Hos Poolgiganten hittar du Thermopoolen som är den mest sålda poolen i Sverige faktiskt. Det är inte så konstigt dock då det är den starkaste och mest hållbara poolstommen på marknaden. Det som gör den så stark är att den byggs med thermoblock som fylls med armering och betong. Man skulle kunna jämföra den med en termos i funktionen, den kapslar in värme vilket gör att det blir mycket billigare uppvärmningskostnader.
Thermopoolen byggs i miljövänliga material som också går att återvinna. Väljer du att investera i en Thermopool så gör du mer eller mindre en livslång investering, man brukar säga att den har samma livslängd som en betongbro. Den kommer överleva oss alla helt enkelt.
Thermopoolen passar även bra om du har en tomt där det annars kan vara svårt att bygga en pool så som bergstomter, sluttande tomter och liknande. Eftersom den byggs bit för bit så finns det miljoner sätt att anpassa den på.

Går du som jag i pooldrömmar? Men kanske har kommit steget längre och faktiskt har en tomat att bygga den på? Då tycker jag verkligen du ska besöka Poolgiganten och kika på Thermopoolen redan nu.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men alltså ja tack till en pool!! Dock önskar jag Sverige var lite varmare än vad det är under sommaren haha, men som för två år sedan hade det varit skönt <3
nouw.com/emmaengstrom
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Ja vilken dröm att ha en egen pool! Kunna bjuda in till poolparty eller bara ta ett svalkande dopp efter en varm jobbdag! Det är ju så härligt att bada 😍
nouw.com/sannaevelyne
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229