Posters från BGA

Inlägget är i samarbete med bga.se.

God morgon, har ni det lika grått och tråkigt som oss? Utanför öser regnet ner så jag är glad över att jag fått gräva ner mig i soffan med datorn och äntligen skriva detta inlägg. Det blev lite fördröjning av en och annan orsak men nu har jag fått hem paketet, hämtat ut det och skaffat en hängare till den och dessutom hängt upp den. Hur fint?

Företaget jag har fått nöjet att samarbete med nu är BGA som säljer posters, speglar, ramar och lite annan smått och gott inom samma kategori. Jag själv är en riktig sucker för posters med texter på så detta passar mig perfekt. Tyvärr hade jag bara en ledig yta kvar i köket så det blev inte mycket valmöjligheter men jag tycker den passade bra ovanför kalendern.

Men även om du inte gillar just texter som jag gör så är det inga problem för hos BGA hittar du en uppsjö men olika motiv så jag kan nästan garantera att det finns någonting för alla i deras sortiment. De har ju som jag nämnde inte bara posters utan även mycket annat som du kan förgylla ditt hem med.

Saknar du något att hänga på dina väggar så är det helt klart till BGA du ska vända dig. Jag har blivit så fint bemött av de som jobbar där och vill verkligen ge dom en stor eloge och skulle det vara några problem när du handlar/ska handla så kan du känna dig trygg med att ta kontakt med deras fantastiska kundservice.

De har flera saker som jag själv gillar när jag handlar så som en låg fraktkostnad på 49:- eller fri frakt om du handlar för över 699:-, de har snabb leverans på 1 - 3 vardagar och 90 dagars öppet köp. Kika in hos BGA och klicka hem dina nya posters redan idag! Använd koden shinelikeapearl25 så får du dessutom 25% rabatt på deras posters.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

alexandrastrom
alexandrastrom,
WOW så snygga! Hade lätt kunnat ha en sådan hängandes i köket 😃 Här skiner solen ytterst lite grann och imorse föll den första snön som tyvärr nu smält bort! Ha en fantastisk dag <3
alexandrastrom.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Eller hur!! Usch hehe
nouw.com/shinelikeapearl
Jennifer
Jennifer,
Jag har också haft samarbete med dem och är väldigt nöjd med de produkter jag fick hem 😃 Den med kaffe skulle jag ju haft som den kaffekärring jag är 😉 haha
jennifermarie.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229