Posters från Poster Store + rabattkod

Inlägget är i samarbete med posterstore.se.

God eftermiddag, har ni haft en fin start på veckan? Vi har äntligen hunnit landa hemma efter helgens bravader och dagens jobb och jag har äntligen fått lite tid över till det jag velat göra hela helgen, sätta upp min nya posters, fota och nu då få skriva detta inlägg. Jag har nämligen fått nöjet att samarbeta med Poster Store. Anledningen till att jag är så exalterad är att jag kikat in deras produkter en längre tid och funnit så mycket inspiration på deras hemsida så att äntligen få hänga upp deras posters på väggarna känns kul.

En sak jag gillar speciellt är att de jobbar med mottot att konst är för alla och att det även därför ska vara prisvärt för alla. Poster Store grundades 2014 av två bröder som hade just den tanken. Deras passion för konst och önskan om att ens hem ska bli ens egen oas skapade detta fantastiska företag som idag säljer tavlor, posters och ramar i hög kvalité. Tack vare deras samarbete, visioner och förmåga att leda så har de idag lyckats bygga upp företaget till att expandera inom tio länder i Europa.
När vi ändå är inne på vilka de är och vad dom gör så vill jag passa på att lyfta deras miljötänk. Poster Store tänker nämligen mycket på det här med miljön och har därför valt att trycka alla sina posters på papper som har FSC-miljömärket för ett hållbart skogsbruk samt att all deras produktion och deras tryckerier har Nordic Swan Ecolabel vilket är en av de strängaste miljömärkena i hela Europa, hur bra?

Deras posters tillverkas lokalt i Stockholm med papper från Lessebo bruk som ligger i Småland som har arbetat med papper i många generationer. Som jag nämnde tidigare så säljer de bara högkvalitativa produkter vilket även är viktigt i längden då du inte behöver byta ut dina posters och konsumera onödigt mycket. Deras posters gulnar t.ex inte på grund av pappret som de trycker på.
Du köper såklart även dina tillhörande ramar här och de finns i flera olika material och färger, både trä och aluminium. Jag valde svart trä, kändes stilrent och passade perfekt in hemma hos oss. En annan smart sak är att alla deras ramar har akrylglas, de har samma utseende och funktion som vanligt glas men är mycket lättare och framförallt okrossbart.

Jag är så himla nöjd med mina posters, de har verkligen lyft hela vårt hem och jag vill verkligen rekommendera Poster Store till er. Jag har såklart en rabattkod till er, shinelikeapearl30 ger 30% rabatt på deras posters (ej selection) så passa på att fynda redan nu. Rabattkoden är giltig tills den 9/12.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Så snygga 😃 Har med fått hem produkter i samarbete med dem. De har så sjukt snyggt utbud alltså!! 😃
jennifermarie.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229