Rastlös

Herre vilken lång och tråkig dag det blev när jag inte fick jobba. Har dock fått gjort en massor för i samma veva slutade våra tv-kanaler fungera så hade ingenting att göra förutom att pilla och plocka så nu är alla skåp rensade, tvättat hela dagen, rensat och städat garderoben, städat som en tok och varit på återvinningen med fyra ikea påsar så nu börjar det bli ordning.
När gubben kom hem åkte vi och handlade och har precis fått i oss en sen middag. Ligger nu och kikar på Big Brother men ska snart kila ner i tvätten igen. Det blir nog inte mycket annat idag. Imorgon ska jag baka smulpaj tänkte jag och så ska jag ta en kaffe med Jennie sen är det garagetime för hela slanten.

Någon annan som gillar dessa kakor? Hatar de andra smakerna men dessa är goda.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Moa Larsson
Moa Larsson,
Behöver verkligen också åka till återvinningen. Vår grovingång svämmar över av kartonger och papper som vi hade när vi flyttade. Men, det ska ju finnas tid till att åka iväg också.. Bra jobbat med all städning!
moafidelie.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Blir alltid så här med, hehe!!
nouw.com/shinelikeapearl
Paulina
Paulina,
Skönt att det är någon mer än mig som inte vet vad hon ska göra med sina lediga dagar 🙈 Blir ofta stöd och rens här också. Det är ett bra tillfälle att få sånt gjort 😊 Åhh jätten är ju så goda 😍
paulinageidenmark.devote.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha!! Jo verkligen.
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229