Remedla

Inlägget är i samarbete med Remedla.se.

God förmiddag, hur har ni det? Jag sitter faktiskt och äter en sen frukost och njuter av min enda lediga dag denna vecka och tänkte att jag då kan passa på att skriva detta inlägg som då är tillsammans med Remedla. De är helt nylanserade hösten 2021 och jag skulle vilja säga att de ligger helt rätt i tiden med deras koncept, nästan konstigt att de inte dykt upp fören nu. Så vad är Remedla?
De har via sin sajt skapat en andrahandsmarknad för avtalsvärlden. Ett ställe där du både kan annonsera för att bli av med ett avtal som du själv inte längre behöver eller nyttjar eller där du själv kan ta över ett avtal. De siktar in sig på sex olika kategorier och det är träning och hälsa, fordon, fastigheter, it, företag och övriga avtal.

Jag kan knappast vara den enda som någon gång tecknat något som i slutändan blivit väldigt dyrt då man slutat nyttja det. Det kan vara alltifrån olika medlemskap och abonnemang till ett leasingavtal på en bil. För min del var det de där gymkortet som jag blev bunden till och slutade använda som bara blev liggande och kostade en massa onödiga pengar. Då hade en sajt som Remedla varit guld värd. Det är bara till att surfa in hos dom och skapa din annons så är bollen i rullning och så kan man förhoppningsvis bli av med det man inte längre använder, spara några kronor och någon annan kan få glädje av de.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar