Revolt sminkspegel + rabattkod

Inlägget är i samarbete med Revolt Beauty.

Godmorgon, har ni startat dagen på bästa sätt? Det har jag. Med en kopp kaffe och datorn såklart, missar aldrig ett tillfälle att blogga lite. Idag ska jag dessutom få visa upp en produkt som jag fick hem förra veckan och nu har hunnit testa lite så att jag känner mig redo att skriva en ärlig recension.

Till att börja med kan jag säga att den då kommer från Revolt Beauty som säljer allt ifrån skönhetsvaror till accessoarer med high-end känsla som även är cruelty free vilket känns så rätt 2020. Men de har även om en vision om att skönhet är för alla och därför är alla deras produkter även snälla mot din plånbok.

Nu till själva spegeln då. Jag har fått hem en super smart spegel med LED-ljus för absolut bästa ljus när man ska sminka sig. Den drivs med batterier så man slipper sladdar och ljuset har fungerat fantastiskt bra för mig, den ger ifrån sig ett naturligt dagsljus. Sen har den även en sugpropp som man då sätter fast den med och detta var verkligen ett stort plus. Jag sminkar mig inte alltid på samma ställe och då är det smidigt att bara kunna ta spegeln med sig och sätta upp perfekt var jag än är. Proppen fungerade super och den sitter verkligen säkert och stabilt.
Förutom detta har den x10 zoom. Detta var för mig någonting nytt och faktiskt ingenting jag trodde att jag skulle bli förälskad i men jag älskar det. Så mycket lättare allting blir när man ser allting så mycket både bättre på grund av ljuset och närmre tack vare förstoringen. Detta har helt klart blivit en ny favorit här hemma.

Denna spegel är dessutom på nedsatt pris just nu och jag har självklart även en rabattkod till er. Koden gäller endast på denna spegel men de har mycket andra speglar som också är på extrapris just nu. Koden som gäller är Pärla10 och den ger 10% på spegeln fram till och med 5/4. Ni hittar min spegel här.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Oh sådan spegel hade suttit fint här med! 😃
jennifermarie.se
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Åh, sådan spegel skulle inte vara fel 😍
nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229