Rökskydd från Team Tejbrant

Inlägget är i samarbete med Team Tejbrant AB.

God eftermiddag, har ni det bra? Jag kom nyss hem efter en promenad med Therese vid slussarna i Trollhättan. Ätit glass och tjatat i vanlig ordning men det var trevligt. Nu tänkte jag dock unna mig en stund med bloggen innan resten av dagen går igång och idag har jag fått nöjet att samarbeta med Team Tejbrant AB. De är ledande i Europa när det kommer till försäljning av utemöbler och belysta reklambärare. De har allt ifrån kundvagnsgarage till väderskydd och bänkar.
Även om jag helt ärligt inte var så insatt innan så har de funnits i branschen sen 1982 så de är väl insatta i produkterna och vad just du som kund behöver så du kan känna dig helt trygg med deras kunskap och kompetens.

En sak som de säljer som känns högaktuellt 2020 som jag tänkte skriva lite mer om idag är rökbås. Som en hållplats fast för rökare, hehe. Alla vet nog vid det här laget att vi fått nya lagar och regler kring rökning även i offentlig miljö och då gäller det att ha koll samt hitta lösningar som fungerar för alla så ingen behöver känns sig obekväm eller trängd. Ett rökbås är perfekta lösningen tycker jag. Det blir tydligt var någonstans ute man kan stå och röka samt de som inte vill vara i närheten kan undvika just den platsen.
Team Tejbrant har ett gäng olika varianter som passar de flesta ställena. På bilden ovanför ser ni deras modell light men de har ett flertal andra som ni hittar i kategorin rökskydd.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar