Sexleksaker365

Inlägget är i samarbete med Sexleksaker365.se.

God eftermiddag eller säger man kväll nu kanske? Här blev det en lugn dag, har väl som mest städat lite. Så skönt att äntligen få det gjort när man jobbat åtta dagar i rad. Jaja, det var absolut inte min tråkiga dag jag ville babbla om nu utan jag har fått nöjet att skriva om ett av mina favoritämnen igen, nämligen sex och sexleksaker.

Idag har jag fått nöjet att samarbeta med Sexleksaker365 som då säljer just det, sexleksaker. Men de har en uppsjö av de inte bara de gamla klassiska. Oavsett om du är ensam, man, kvinna eller par så kommer du/ni hitta någonting för att tillföra det där lilla extra när det behövs eller önskas. Vi kan börja med den biten de flesta frågar om. Kan jag känna mig trygg med att handla sådana här produkter på nätet? Mitt svar är självklart. Sexleksaker365 delar aldrig ut dina uppgifter till tredje part och paketen skickas diskret.

För det andra, varför ska vi behöva skämmas? Det är 2019 och folk får tyvärr fortfarande skämmas över att prata om sex och ännu mer om sexleksaker som att det skulle vara något fult. Herre, nästan alla vuxna människor har sex på ett eller annat sätt. Jag läste i en undersökning att 50% av alla vuxna i norden äger minst en sexleksak. Då förstår ni hur vanligt detta är. Sluta skämmas och dela med dig av dina erfarenheter istället.

Tänkte såklart passa på att tipsa när jag ändå är igång. Jag har alltid talat gott om Satisfyer och det kommer jag göra denna gången med men deras nya generation 3. Den har både lufttryck och vibrationer och är en match made in heaven vill jag lova. Köp den om ni inte redan har den, ni kommer inte bli besvikna. De har dessutom otroligt bra pris på den hos Sexleksaker365.
En annan jag vill skriva om som jag faktiskt inte testat själv är Lelo. Jag har hört mycket bra om den och skulle vilja äga en själv så vi får väl se om det blir ett köp här framöver.

Vad du än söker så kommer du iallafall hitta rätt sexleksaker hos Sexleksaker365 så besök dom redan nu.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Den där sidan har jag aldrig hört talas om haha men kanske ska kika in där och se vad som finns
nouw.com/2barnsmammaochfru
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja gör det 😃
nouw.com/shinelikeapearl
Fröken Rödlök
Fröken Rödlök,
Sånt här älskar jag!! Sex är ju underbart =)
www.frokenrodlok.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229