Slut som människa

Att bara gå hemma hela tiden är inte riktigt min melodi. Så jag ligger hemma ett par dagar, gör det jag borde. Absolut ingenting. Men tillslut blir man helt slut i huvudet av att glo på tv dygnet runt och knappt ens komma utanför dörren då regnet bara vräker ner så man bestämmer sig för att hitta på något. Men det straffar sig, alltid.
Igår hjälpte jag pappa att hämta en bil han köpt och jag landade inte hemma hos mamma fören vid 23:00 på kvällen, stupade i säng om vi säger så. Sen var jag uppe flera gånger under natten för även om jag har insomningstabletter nu så hjälper det ju inte resten av natten. Så när klockan ringde var jag måttligt road och sen har dagen gått i ett.
Hade lovat att baka en tårta, måste nog sluta lova saker ibland. Eller ja, jag gör det så gärna men det klaffar sällan med mitt mående. Sen har jag storhandlat och varit igång hela dagen, kom inte hem fören nyss och fått lastat ut allt i ösregn och packat upp allt. Men nu så ska jag nog få ta det lugnt på riktigt. Helt slut så kommer inte orka något annat. Mu håller nog med för en gång skull, han fick en ny säng så han har hittat sin plats för stunden.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar