Solsken

Alltså kan vi ta en minut för känslan av att vi äntligen efter regn och snö fick sol hela dagen idag? Visserligen visade termometern -5 i morse men det blir en helt annan kyla när solen skiner.
Det har iallafall varit fullt upp här hela dagen. När gubben vaknade åkte vi direkt till garaget för att mäta mitt avgasrör sen blev det direkt till Vetlanda och Biltema. Köpte det som behövdes till avgassystemet och unnade oss en korv, hehe. Tillbaka till garaget där vi var hela dagen. Lackade det sista och polerade lyktorna. Imorgon ska vi fixa utblåset på avgasröret och sen ska gubben göra en hjulinställning på sin bil sen är vi nog klara för stunden. Spenderade eftermiddagen med att baka leopardkakor som jag för övrigt blev väldigt nöjd med. Så himla kul! Nu är det iallafall soffläge och Big Brother som gäller, mycket mer blir det nog inte idag.

Mu hade det så bra i garaget, ligger alltid i soffan i en jacka och myser.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

 Natascha
Natascha ,
Vi hade också toppenvöder igår, passade på att stanna till vid en sjö och ta bild på vår yngsta när solen lyste☀️ biltemas korv ska ingen underskatta, gott och billigt😅
natascha.bloggplatsen.se
Ludvig
Ludvig,
Handla på nätet är mitt tips vid dessa Coronatider <3<3<3
Dessa vill jag tipsa om:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Att försöka utnyttja folks oro tycker jag känns fel dessutom är det olaglit att använda annonslänkar utan att märka ut att det är annonslänkar.
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229