The love of my life!

Negativiteten flödar i mitt liv just nu känner jag så jag tänkte ta fram den där positiva sidan i mitt liv som jag lovat försöka visa lite mer!

Måste säga att jag är så otroligt lyckligt lottad över att fått träffa denna underbara man. Han kom in i mitt liv när det var som värst och jag undrar fortfarande hur han kunde bli kär i mig mitt i allt kaos som pågick. Men jag är så otroligt glad för det för han har verkligen förändrat min syn på livet. Jag levde i mitt kaos, eller ja det gör jag fortfarande men sen jag träffat dig så har jag velat saker igen. Jag vill bli frisk, jag vill må bra. Jag försöker verkligen ändra på mitt liv till de bättre. Haha nu svamlar jag, men de är väl så de är att vara kär antar jag.

Att lilla jag kunde ha sån tur att få träffa typ världens bästa är ju helt sjukt. Jag trodde eller jag var helt bestämd på att jag skulle leva ensam nu, kände att de var min grej men så sa de bara pang, haha. Det bevisar ju hur jäkla speciell och underbar denna vackra människa är! Han får mig verkligen att känna mig trygg igen. Lugn och sådär underbart lycklig som jag inte trodde var möjligt längre. De är verkligen honom jag vill leva med.

Vill bara att säga att jag är så otroligt tacksam för allt du gör för mig, för att du står ut med mig, för att du stöttar mig genom allt. Du gör mig till en bättre människa och de kan jag inte tacka dig nog för. Vill helt enkelt bara säga att jag är så otroligt lyckligt lottad och jag älskar honom mer än vad ord kan beskriva 😍

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar