Tröttmössa

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag var hemma sent igår eftersom jag slutade 22:30 men somnade ganska snabbt. Vaknade i morse och det var becksvart i sovrummet och jag trodde det var mitt i natten men klockan var strax efter åtta så det var bara till att kliva upp. Otroligt trött men det går väl över under dagen kanske.
Passet igår gick bra iallafall, det var mitt första långpass på 12,5 timma så trodde det skulle vara lite tufft men det gick otroligt lätt må jag säga. Idag är jag ledig iallafall och tänkte ta tillfället i akt att städa lite här hemma men det får bli ett senare projekt. Först ska jag starta dagen med Nyhetsmorgon och kaffe.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind
Lillan Kind,
Det är inte konstigt att du är tröttmössa när du har slutat så sent och jobbat så länge! Jag brukade också vara helt färdig efter såna mastodontpass. Det låter helt klart skönare att börja dagen med Nyhetsmorgon än med städning 😃 Själv sov jag gott när jag väl lyckades somna, men det tog sin tid må jag säga.
varapavag.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe sant! Visst var det så. Tråkigt!
nouw.com/shinelikeapearl
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Det är jobbigt med långa pass men har man en bra inställning brukar det gå bra... Jag jobbade 7-19.30 igår men när det är lite olika saker går det bra 😊 skönt med en ledig dag idag!
nouw.com/sannaevelyne
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo verkligen men skönt när det är gjort.
nouw.com/shinelikeapearl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229