Vaniljpannacotta med hallon

Till 4 st större pannacottor:
5 dl vispgrädde 40%
0,5 dl strösocker
1 krm vaniljpulver eller 1 tsk vaniljsocker
2 st gelatinblad

Till hallonspegeln:
1 dl hallonsaft
1 st gelatinblad

+ hallon till dekoration

Såhär gör du:
1. Ta fram 4 st portionsglas. Lägg gelatinbladen till pannacottan i kallt vatten 5 min.
2. Koka upp grädde, socker och vaniljpulver under omrörning. Lyft i gelatinbladen. Rör tills de smält helt. Häll i
glasen och ställ kallt minst 3 timmar.
3. Lägg gelatinbladet till spegeln i kallt vatten 5 min.
4. Koka upp saften. Lägg i gelatinbladet och rör tills de löst sig. Låt svalna. Häll sedan över pannacottan och toppa med hallon och ställ kallt

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Paulina
Paulina,
Åhh 😍 Panacotta är ju så gott! Men gör tyvärr aldrig det. Eller är dålig på att göra dessert i allmänhet.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229