Väskåkande

God kväll, har ni haft en fin dag?
Jag har jobbat 10:00 - 17:00 så inte hunnit med super mycket utöver det. Jag har dessutom klarat av pass 6 av 8 och börjar äntligen se ljuset i tunneln. Känner mig rätt så slutkörd vill jag lova men får tänka att det blir lite mer extrapengar lagom till jul, finns alltid hål att stoppa de i så att säga. Imorgon ska jag dock jobba med Jennie, känns super kul att få jobba med sin bff, hehe. Vi jobbar ju på samma ställe men har faktiskt inte jobbat ihop sen jag började där i typ Juli så det ska bli kul.
Vi har ätit lite mat nu iallafall och jag har fått diskat undan efter maten så man inte har det hängande över sig. Nu blir det soffläge i väntan på GW som vi ikväll tänkte se i sängen faktiskt.

Mu åkte väskan tidigare idag, hehe! Ni behöver inte vara oroliga dock, han sitter aldrig där det var bara i en minut när jag skulle låsa upp, hålla dörr, lägga tillbaka nyckel osv och händerna inte räckte till.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Men å där sitter han bra, våran lille chihuahua har en egen väska som var längesedan vi använde, smidigt när de är sås ℓå. Heja dig 8 pass på raken är tufft
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo det kan jag tänka mig 🙂
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Men vad söt han är som sitter i väskan😍tror nog han tyckte det var roligt. Han kom ju lite högre upp😊
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229